Visie

Visie

Alles wat aandacht krijgt groeit.  Om te groeien is gezonde aarde nodig, zonlicht en regen.  Gezonde aarde staat voor een veilige basis. Zonlicht voor warmte, aandacht en ontspanning. Regen voor de passende uitdaging, waarvan je gaat groeien. Dit is de basis van de begeleiding die wij onze deelnemers bieden.

Doen wat je kan, doen wat bij je past, doen waar je je goed bij voelt, met waar nodig passende uitdaging. 

Het werken met dieren brengt iets extra’s. De dieren nemen je zoals je bent. Wie je ook bent en hoe je er ook uitziet. Dieren hebben zorg en aandacht nodig. Dit vraagt om verantwoordelijkheid nemen en afstemmen op de ander. Dieren, vooral paarden, spiegelen hoe jij je voelt. Hier kan je van leren. Bovenal, zorgen voor een ander geeft een goed gevoel!

Om de begeleiding goed vorm te kunnen geven werken wij in een kleine groep. Maximaal 8 deelnemers per dagdeel. Maximaal 4 deelnemers per begeleider. We bieden structuur en maatwerk passend bij de behoefte van de deelnemer.

Wij staan open voor contact met belangrijke personen uit het leven van onze deelnemers. Samenwerken vinden wij belangrijk. Daarbij is er aandacht voor hoe het geleerde ook buiten ons erf wordt vastgehouden.

Plant je dromen, wiedt het onkruid en leef jouw gelukkige leven!